Kako vedeti da te vara

Kako vedeti da te vara

Te zanima kako vedeti da te vara?

Če želiš odgovor na vprašanje kako vedeti da te vara, je treba biti pozoren na nekaj podrobnosti. Seveda pa se bomo posvetili tako moškim kot ženskam, saj so signali kar nekoliko drugačni. Vsekakor gre pri varanju za nekaj kar je na koncu boleče za oba partnerja. Čeprav je na začetku morda lepo, ko se srečuješ z drugo osebo, ki ti daje določene krasne občutke, pa je to vedno recept za katastrofo.

Priporočamo ti, da se varanju seveda izogneš. Vsekakor pa je dobro prepoznati signale, ki kažejo, da te vara. In kako vedeti da te vara? Bistvo je v majhnih podrobnostih. Partner, ki vara se navadno precej trudi zakriti svoje nečedne posle, a nekaj malega ga vedno izda.

Nova garderoba, drugačen makeup, nenavadno obnašanje, govorica, zadržani odgovori na precej običajna vprašanja in podrobno. Prav zato smo se tokrat odločili raziskati vse tiste malenkoti, ki ti povedo, da nekaj v vajinem odnosu ni več v redu.

Kako vedeti da te vara on?

Za punce je vedno v ospredju tudi vprašanje kako vedeti da te vara. Kar nekako po naravi že nezaupljive do fantov, ki sladko govorijo in obljubljajo večno zvestobo, vedno iščejo tiste spremembe v vedenju, ki bi ga izdale. Velikokrat povsem po nedolžnem obtožijo partnerja ravno zaradi te obsesije in strahu pred tem, da jo vara.

Vseeno pa tudi fantje seveda varajo, zato je dobro poznati odgovore na vprašanje kako vedeti da te vara. Moški, ki vara se navadno prične vesti še nekoliko bolj ljubeznivo. Nenadoma začne prinašati darila, kar prej ni počel, se odišavi, ali pa prične iskati različne izgovore, zakaj tisti dan nima časa.

Prav tako je težava, ko domov ne prinese vseh oblačil. Morda se v košu za perilo izgubijo kakšne spodnjice, ali pa tam pristane bela srajca z rdečilom na ovratniku, ali pa se na ramenu jopice ali jakne prikaže izdajalski madež pudra. To so vsekakor neki osnovni znaki, ki pomenijo alarm zanjo.

Kako vedeti da te vara ona?

Ko moški iščejo odgovore na vprašanje kako vedeti da te vara, so precej ljubosumni in temeljiti. Vsekakor je nekaj narobe, če njej nenadoma ni več do seksa. Kot kaže je prišla domov potešena, čeprav je lahko narobe tudi kaj drugega. Potem je jasen signal, ko prične vse kasneje hoditi iz službe a se ob tem nič ne pritožuje. Enostavno je več dela.

Nad tem ni nihče navdušen in veliko možnosti je, da ima na delovnem mestu z nekom afero. Se je nenadoma prenehala pogovarjati o vajini skupni prihodnosti? Tudi to je eden izmed signalov, ki odgovarja na vprašanje kako vedeti da te vara.

Ženske, ki imajo afero to težko skrijejo. Nenadoma vse žarijo, njihovi oči dobijo drugačen lesk in postanejo tudi precej bolj samozavestne, kar velikokrat pripelje do prepira doma. Tudi nenadni izbruhi joka lahko kažejo na nezvestobo. Ženske, ki se soočijo z afero imajo namreč večkrat težave s slabo vestjo in veliko željo po tem, da bi priznale.

Tagovi: