Kako najti sugar daddya

Kako najti sugar daddya

Preveri kako najti sugar daddya

Če te zanima kako najti sugar daddya, potem si punca, ki je prava seks bomba in verjameš, da si zaslužiš nekoga, ki te bo razvajal in skrbel zate tako da ne boš pogrešala ničesar. S tem seveda ni nič narobe, moraš pa prej izvedeti par nasvetov o tem kako najti sugar daddya in jih tudi upoštevati. Celo najbolj seksi puncam to ne uspe vedno.

Zavedati se moraš, da je lepih punc naokoli kar precej in nekatere imajo dokaj podobne ideje. Ideje že, a se razlikujejo v pristopu. Prav zato so nekatere bolj, druge manj uspešne. Če se želiš uvrstiti v krog uspešnih, beri dalje in preveri kaj storiti, da se boš že v kratkem počutila kot kraljica tega sveta.

V resnici moraš postati samo njegova kraljica, vse ostalo bo prišlo samo od sebe. Za začetek moraš prevetriti svojo garderobo. Naj ni te bo na začetku žal nekaj dodatnega vložka, kajti seksi cunjice na tvojem telescu se bodo zagotovo obrestovale.

Poglejmo kako najti sugar daddya

Sugar daddy je nekdo v zrelejših letih (sploh ni nujno da je star), ki je dovolj premožen, da si lahko privošči kar si večina ne more. Takšne osebe z veseljem zapravljajo tudi za boljšo polovico. Še več. Večinoma so poročeni in si omislijo ljubico, ki dobi vsaj tako lepa darila kot žena. Tu so še večerje, zabave, izleti in potovanja. Odgovor na vprašanje kako najti sugar daddya sledi v naslednjih vrsticah.

Oblačila smo že omenili. Ta naj bodo modna in naj ustrezajo tvoji postavi ter karakterju. Vedno moraš imeti nekaj različnih s katerimi se lahko vklopiš na dogodke višjega ranga, kot tudi v tiste vroče seksi trenutke, ko bosta sama. A to še ni končni recept za kako najti sugar daddya.

Prav tako poskrbi za svoj makeup. Ta naj bo brezhiben, a ne pretiravaj. Če imaš seksi ritko in lepe prsi, oboje obvezno poudari. Moški so nori na oboje, in tega doma pri ženi navadno nimajo na voljo. Tako, si že malce bližje uspehu.

Kako najti sugar daddya in ga tudi obdržati?

Ko se vprašaš kako najti sugar daddya je odgovor navadno dokaj preprost. Večji problem pa ga je zadržati. Takšni moški imajo navadno na voljo precej izbire, in če ga boš dolgočasila, bo druga kmalu zamenjala tvoje mesto. Tega pa si ne želiš kajne? Bodi aktivna, zabavna in provokativna.

V tem pogledu, ko se sprašujemo kako najti sugar daddya, je verjetno jasno, da bo ta želel nekaj za ves svoj vložen trud in finance. Na tem mestu pridejo na vrsto tisti vroči trenutki, ko mu moraš pokazati, da mu ob tebi nikoli ne bo dolgčas. Ne obotavljaj se, če sta denimo v avtomobilu, pa se ponudi priložnost.

Ko se zjutraj ureja v kopalnici mu pridi za hrbet, objemi okoli pasu in z roko poišči njegov ponos, ki te je vedno vesel. Verjemi, da si bo jutranje zabave in lepih občutkov zapomnil za ves dan. Tako ne bo mislil na druge, ampak le kako čimprej spret videti tebe.

Tagovi: