Kako izboljšati intimne odnose

Kako izboljšati intimne odnose

Preveri recept kako izboljšati intimne odnose

V partnerskem odnosu sčasoma pride do določenih sprememb, ki pa se posledično odrazijo navadno prav pri spolnih odnosih, oziroma v tistih intimnih trenutkih, ki sta si jih nekoč tako zelo rada delila. Se je med vama ohladilo? Preveri kako izboljšati intimne odnose in kako ponovno zakuriti kres v vajini postelji.

Za začetek povejmo, da postelje morda niti ne bosta potrebovala. Prav ta del, ko se spolni odnosi in vsi intimni trenutki prenesejo zgolj v posteljo, so eni izmed razlogov, da gredo stvari malce navzdol. Če te zanima kako izboljšati intimne odnose, potem moraš gledati izven okvirov običajnega.

Prav “običajno” je tisto kar vaju je privedlo do trenutka, da se sedaj sprašuješ prav to. Za začetek morata seveda obuditi staro prijateljstvo na bolj vročem terenu in prebuditi poželenje v vama. Še vedno sta si všeč, le nekaj malega pobude manjka. Z ene ali druge strani. Sploh ni pomembno. Pomembno je samo, da je to jasno.

Kako izboljšati intimne odnose hitro?

Ko se pričnejo kazati prve razpoke v intimnih odnosih je potrebno ukrepati hitro. Pomanjkanje intime je navadno razlog precej večjih težav kot minus v postelji. Veliko parov se zaradi tega razide in kot razlog pri posvetovalcu za pare navedejo prav pomanjkanje seksa. Seveda te zanima kako izboljšati intimne odnose.

Ne čakaj, da prideta domov. Če sta nekje na poti, ali se vračata iz službe v avtomobilu, partnerju namigni da se ti seksa. Seks v avtomobilu je hkrati adrenalinski in pare močno poveže. Presenečenje je popolno zato ne bo nič presnetljivega, če se bodo reči odvijale naprej tudi doma. A kako izboljšati intimne odnose ko je presenečenje mimo?

Ne čakaj predolgo. Doma se izognita spalnici in se poigrajta že v kopalnici. Pod prho, na pralnem stroju, na umivalniku. Sploh ni pomembno, da je le nekaj poživljujočega in novega za oba. Uporabita poze, ki jih sicer nikoli nista. Priznajta si, da sta lačna drug drugega.

Kako izboljšati intimne odnose skozi pogovor?

Seveda ni vse v naskakovanju in izvirnih idejah. Glede tega kako izboljšati intimne odnose bosta veliko naredila, če se bosta odkrito pogovorila o vsem. Zakaj je prišlo do upada zanimanja, ima morda kdo od vaju kakšne zdravstvene težave, je kriv stres, pritiski, skrbi za finance? Ko bosta odkrila kje tiči zavora, se vama bo odprlo.

Nato lahko nadaljujeta med muckanjem na kavču. Pogovarjajta se o svojih spolnih fantazijah, ki jih nista še nikoli delila drug z drugim. Naj vama ne bo nerodno. Rezultati bodo nadvse spodbudni. Opazuj svetlikanje oči partnerja in se pripravi zgrabiti priložnost ko se ukaže. Vidiš, odgovor na vprašanje kako izboljšati intimne odnose sploh ni samo eden.

Uporabita domišljijo in si privoščita obisk erotične trgovine. Nabavita erotične igračke, ki bodo poživile vajino intimo. Lahko nakupujeta tudi preko spleta. Pojdita kam od doma in si privoščitra apartma za dva dni seksa. Že samo sprememba lokacije včasih dela čudeže. Zdaj pa akcija!

Tagovi: