Vlagati v kriptovalute

Vlagati v kriptovalute

Se splača vlagati v kriptovalute?

Če se tudi vi sprašujete ali se splača vlagati v kriptovalute, poglejmo nekaj razlogov za in nekaj proti temu. Vsekakor se splača vlagati v kriptovalute, ko so te še na začetku svoje poti, a pomembno je v katere vložimo. Niso namreč vse enako uspešne kot denimo Bitcoin, ki je na svet prinesel kar nekaj novih milijonarjev.

Žal pa se teh reči ne da prav natančno predvideti. Če ste igralec na srečo, potem bi lahko morda poizkusili s katero od kriptovalut, ki pridejo na trg z nekim posebnim namenom in na ta način odstopajo. Vedno je potrebno gledati tudi na ekipo, ki stoji za njo. Če je ta odkrita in se ne sramuje stopiti v ospredje, potem je to dober znak.

Vsekakor pa tudi pri vlaganju v kriptovalute velja enako kot za vse druge tvegane naložbe. Da so pač tvegane in je potrebno vanje vlagati le toliko kolikor si lahko privoščimo izgubiti.

Vlagati v kriptovalute ali ne?

Odgovor na vprašanje vlagati v kriptovalute ali ne, ne more biti nikoli enoznačen. Če boste vložili v prave, bi se vam utegnilo še kako obrestovati. Enako kot v nasprotnem primeru lahko seveda tudi izgubite. A pustimo malce na strani ta dvom in poglejmo kako uspeti v kripto svetu.

Bitconova zgodba je zelo značilna za uspeh in odgovor na vprašanje vlagati v kriptovalute ali ne. Sprva je bil btc vreden zgolj nekaj centov, a široka populacija spletnih zanesenjakov je začutila svojo priložnost. kar se ji je tudi obrestovalo. Nekateri so že prej rudarili in so skorajda zastonj prišli do velikih zneskov, ko se je Bitcoin enkrat znašel na borzi. Še vedno pa je bil tako poceni, da se ga je splačalo kupiti.

Kar se je zgodilo potem, so nekateri predvideli, nekateri pa pač imeli srečo. Cena Bitcoina je šla v višave in s tem tudi zaslužki posameznikov, ki o takšnih zneskih prej niso upali niti sanjati.

Splača se vlagati v kriptovalute!

Vsekakor se splača vlagati v kriptovalute, če smo pri tem dovolj poučeni in imamo nos za to kaj kakšen projekt prinaša. Kriptovalut je na trgu kot trave, zato je potrebno ločiti zrnje od plev. Pri tem je potrebno upoštevati resnost projekta in kakšen je namen le tega. Če obeta neko novost, ki je težko pričakovana, potem bo zagotovo zgodba o uspehu.

Na drugi strani pa je denimo Dogecoin dokaz, da je lahko uspeh relativen in ga je moč doseči tudi z “meglo”. Omenjen kovanec je bil namreč narejen iz šale, a se je prav iz tega razvil donosen posel. Še posebej, ko ga je v eni izmed Twitter objav omenil sloviti Elon Musk. Torej se vlagati v kriptovalute vsekakor splača, a redke so tiste, ki vas bodo popeljale do bogastva.

To pa ji tisto po čemer vsi hrepenimo. Vseeno pa vzemite vlaganje v ta svet digitalnega malo za šalo in malo zares, ter ne vlagajte preveč, če si tega ne morete privoščiti.

Tagovi:

Ni denarja

Ni denarja

Če na svet gledate še s tako rožnatimi očali pa se zagotovo, tako kot tudi vsi ostali, občasno znajdete v trenutku, ko enostavno zmanjka denarja. Plača ne zadostuje za vse stroške, ki se naberejo in š

Do denarja v roku 24h

Do denarja v roku 24h

Če ste se znašli v finančni zagati potem zagotovo dobro veste kako je, ko se človeku mudi. Prijatelji nimajo za posodit, družino je nerodno spraševati, kredit v 24h pa ni mogoče dobiti. Pa res? Za vas

Hitri kredit brez sisbona

Hitri kredit brez sisbona

Se že nekaj časa trudite poiskati primeren kredit? Zagotovo ste obiskali nekaj bank in posojilnic ter morda doživeli večja razočaranja. Premalo kredita, preveč dokumentacije, prezahtevni pogoji. Kaj p